MENIU

Cum s-a produs accidentul cumplit cu 10 victime de pe DN1. Detalii șocante

Accident DN1, marți 21 martie

Două persoane au murit, iar alte 8 au fost rănite, marți dimineață, în urma unui accident pe DN1, în dreptul localității Româneşti (între București și Ploiești), în care au fost implicate trei autovehicule - un camion, un microbuz de pasageri și un autoturism. 

Marți dimineața în jurul orei 07.00 un tragic accident rutier s-a produs pe DN1, la Bărcănești. În urma unui impact frontal dintre un camion și un microbuz două persoane au murit și alte opt au fost rănite.

În accidentul rutier au fost implicat în total trei autovehicule: un microbuz care circula spre București, un camion de 7.5 tone care se deplasa spre Ploiești, și o Dacia Logan care se deplasa tot spre Ploiești.

Din primele constatări se pare că primul impact s-a produs între Dacia Logan și camion, autovehiculele pătrunzând pe contrasens. Ajuns pe sensul de mers spre București camionul a intrat într-o coliziune frontală cu microbuzul de transport persoane. În urma impactului camionul a ajuns în curtea unei locuințe, potrivit ObservatorulPH.

Microbuzul implicat în accidentul care a avut loc pe DN 1, la Bărcănești, efectua o cursă specială regulată către complexul Therme. Este posibil ca persoanele din autovehiculul în cauză să fie angajați ai complexului respectiv.

Persoanele decedate sunt doi bărbați cu vârste de 30 și respectiv 45 de ani, fiind vorba despre șoferul autocamionului și cel al microbuzului. O femeie de 26 de ani, care este grav rănită, a fost preluată de elicopterul SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae.

Mai multe articole despre:
accident accident DN1