MENIU

Cum recunoşti o kendama originală. Detaliul care îţi arată că ai aruncat banii pe geam

Kendama, noua manie

Kendama, jocul care a înnebunit lumea, a devenit o super-afacere, jucăria din lemn fiind vândută ca pâinea caldă la colț de stradă, magazine de jucării cunoscute sau online.

Kendama, jocul care a înnebunit lumea, a devenit o super-afacere, jucăria din lemn fiind vândută ca pâinea caldă la colț de stradă, magazine de jucării cunoscute sau online. Iată câteva ponturi pentru a deosebi o kendama originală de una falsificată:

Dimensiunile standard pentru Kendama omologate pentru concursuri oficiale sunt: 18,5 cm, lungimea corzii – 40 cm, greutate 75 g. Esența de lemn trebuie să fie una tare, de exemplu fag.

În urma loviturilor, vopseaua nu sare, iar în ambalajul unei kendama originală ar trebui să se regăsească și coarda de schimb. Împătimiții jocului susțin că acesta ajută la îmbunătățirea îndemânării, crește reflexele, echilibrul și concentrarea, potrivit observatorulph.

Ce este KENDAMA? Kendama este un joc care se pare ca provine din indepartata tara, Japonia. De fapt Kendama este chiar instrumentul cu care se joaca toti adeptii acestui mic instrument. Initial Kendama s-a practicat pentru relaxare, antrenament fizic si mental si mai apoi crescandu-i popularitatea au aparut diverse campiobate de Kendama in toate colturile lumii.

Kendama poate fi jucat de orice persoana dornica de relaxare si indemanare cu varsta mai mare de 4-5 ani. Chiar daca la prima vedere Kendama pare usor nu este deloc asa. Este nevoie de o indemanare iesita din comun la orice trick de Kendama pe care incercati sa il realizati.

Intrebarea la care raspund DA fara sa stau pe ganduri este daca o sa imi comand si eu un Kendama. Din cate observ internetul este plin de acest joc iar preturile sunt cuprinse intre 50 de lei si 800 de lei. Cu siguranta nu o sa imi comand un Kendama scump insa sper sa nu ajung sa strang bani pentru vreun tip profesional.

Mai multe articole despre:
kendama