MENIU

Cum poți scăpa de o durere de cap în 3 minute

Dureri de cap pentru mediul de afaceri

După cum știm, durerile de cap sunt cele mai frecvente probleme ale omului modern. Oboseala, suprasolicitarea și lipsa de somn sunt unele dintre cauzele durerilor de cap. Iată un remediu naturist prin care poți scăpa de această problemă! 

Cei mai mulți oameni care au dureri incomode le rezolvă folosind anumite medicamente, însă există și alte opțiuni mult mai sănătoase. Secretul este să îți faci un masaj capilar. Acesta stimulează circulația în cap și gât și, de asemenea, ajută la eliminarea durerii.

Iată cum trebuie să procedezi:

- Alege un prosop care nu este prea gros, rulează prosopul de mai multe ori în spirală, până ce devine relativ rigid. Apoi apasă prosopul cu putere pe frunte.

- Apasă în jos ferm pe ceafă. Ține-l bine cu ambele mâini. Muta-l din zona capului înspre gât și apoi înspre umeri. Mișcările trebuie să fie lente, iar durata acestui masaj trebuie să fie cuprinsă între 3 și 5 minute.

Potrivit floareadetei.ro, după acest masaj, este recomandat să bei o cană cu ceai de mentă, deoarece acesta are un efect calmant asupra vaselor sanguine, ceea ce înseamnă că durerile de cap vor ceda mai rapid.