MENIU

Cum ne otrăvim apa pe care o bem zilnic. Nu mai face această mare greşeală!

Cum ne otrăvim apa pe care o bem zilnic. Nu mai face această mare greşeală!

Ni s-a întâmplat tuturor. Am fiert apa pentru ceai, apoi am observat că s-a răcit și imediat am mai încălzit-o din nou pentru a ne face alt ceai. Fără să știm, ne-am pus sănătatea în pericol! Iată care sunt cele 2 motive suficient de puternice care ar trebui să ne oprească să mai facem asta vreodată!

Dacă ai fiert vreodată apa de mai multe ori, atunci trebuie să citești acest material, pentru că ar putea să îți salveze viața! Iată care sunt cele 2 motive principale pentru care nu ar trebui să mai fierbi apă de mai multe ori!

S-ar putea să fii surprins să vezi câte bacterii și substanțe toxice se află în apa de la robit. De exemplu, în SUA, după un studiu efectuat pe apa de la robinet s-a constatat faptul că aceasta cuprinde 316 produse chimice, printre care:

arsenic
produși secundari de clor
îngrăşământ
gaz propulsor combustibil
metale grele
solvenți industriali
plastifianți
izotopi radioactivi

Din nefericire, aceste substanțe chimice nu sunt eliminate prin fierbere. De fapt, atunci când se fierbe apa de la robinet care conține aceste substanțe chimice, nu faci decât ca și concentrația de toxine să fie mai mare. Vezi tu, apa începe să se evapore, în timp ce toxinele rămân acolo, ceea ce face ca apa rămasă să fie chiar mai periculoasă. Cu cât mai mult se fierbe apa, cu atât mai rău devine acest lucru. Arsenicul, de exemplu, produce greață, vărsături, dureri abdominale și diaree. Expunerea pe termen lung duce la cancer.Concentrațiile mari de clor, conform Consiliului US de calitate a mediului, provoacă un risc de cancer de 93% mai mare decât media. Nu înrăutăți lucrurile, nu fierbe apa de mai multe ori.

Sursa: elli.ro

Mai multe articole despre:
sănătate apă toxine apă fiartă