MENIU

Cum luptă un rus împotriva produselor din Occident: "Sunt contra la tot ce e european" - VIDEO

După bere şi chiloţi a venit şi rândul maşinilor de import. Aşa-numitul ministru cazac al Culturii, Stas Bareţkii din Rusia, continuă campania împotriva produselor fabricate în Occident. De această dată, el şi-a incendiat BMW-ul.

După bere şi chiloţi a venit şi rândul maşinilor de import. Aşa-numitul, ministru cazac al Culturii, Stas Bareţkii din Rusia continuă campania împotriva produselor fabricate în Occident. De această dată, el şi-a incendiat BMW-ul.

Înainte de a-şi incendia maşina, bărbatul a venit la volanul ei. El a stropit-o cu combustibil, sub privirile martorilor, care filmau scena cu telefonul.

"Eu sunt contra la tot ce e european. Destul, să hrănim pe aceşti europeni", a spus artistul.

Ulterior, el şi-a incendiat maşina, care a ars ca o torţă. După ce flăcările au mistuit automobilul european, aşa cum a făcut şi în cazurile anterioare, şoferul a scos berea din buzunar şi a stricat-o de cap.

Vizibil mulţumit, acesta a plecat la volanul unui automobil de producţie rusă.

Stas Bareţckii este un artist rus, fost membru a grupei “Leningrad”. Mai nou, el e membru al grupului de cazaci, care duce o luptă crâncenă cu produsele importate din Occident.

În luna august, Stas Bareţkii a distrus chiloți de import într-o piață din Sankt Petersburg. Asta după ce anterior a spart cu gura într-un supermarket cutii de bere produsă în străinătate.

Sursa: Publika.md.

Mai multe articole despre:
Rus BMW maşină incendiată stas bareţkii