MENIU

Cum îţi detoxifici plămânii în 48 de ore. Cura pe care toată lumea trebuie să o urmeze

Cum îţi detoxifici plămânii în 48 de ore

Detoxifierea plămânilor previne apariţia infecţiilor, reduce riscul de cancer şi îmbunătăţeşte capacitatea pulmonară. 

Iată o cură de 48 de ore pentru curăţarea plămânilor:

Cu două zile înainte de a începe procesul de detoxifiere trebuie să eviţi toate produsele lactate deoarece corpul trebuie să scape de toxinele din aceste alimente.

Înainte cu o zi de începerea curei de detoxifiere a plămânilor, bea o ceaşcă de ceai de mentă înainte de culcare. Ajută la relaxarea muşchilor tractului respirator, are efect antihistaminic şi este un descongestionant fantastic.

Dimineaţa, stoarce două lămâi, combină sucul obţinut cu 300 ml de apă şi bea-l înainte de micul dejun. Lămâile ajută la creşterea ph-ului organismului, iar asta ajută la detoxifierea tuturor organelor, inclusiv a plămânilor. Un ph mai ridicat susţine, de asemenea, sistemul limfatic, ajutând la curăţarea sângelui.

Bea 300 ml de suc proaspăt de grapefruit. Acesta conţine antioxidanţi naturali care îmbunătăţesc sistemul respirator.

Băi detoxifiante. Fumul de ţigară conţine mai mult de 4.000 de elemente chimice. Că să ajuţi corpul să elimine o parte din ele, fă o baie detoxifiantă cu rozmarin, un detoxifiant puternic. Deschizând porii pielii, această baie ajută la eliminarea toxinelor profunde, favorizând schimburile dintre interior şi exterior.

Infuzează o mâna bună de rozmarin în 3-4 litri de apă fierbinte timp de 10 minute. Varsă apoi infuzia cu rozmarin în cadă şi stai în apă minimum 15 minute.