MENIU

Cum îşi împart doi milionari din Rusia casa, după divorţ. Tot internetul face haz de ei!

După aproape 20 de ani de căsătorie, milionarul rus Serghei Rublev şi soţia sa, Margarita Tsvitnenko au decis să divorţeze. Mai bine zis, bărbatul a decis să plece de acasă şi, într-un final, soţia sa a fost nevoită să accepte despărţirea.

Din 2010, cei doi foşti soţi îşi dispută averea, dar o decizie a judecătorului i-a ajutat să devină de râsul întregii lumi. Judecătorul a decis ca cei doi să îşi împartă casa în mod egal, numai că milionarul s-a grăbit să...fie sigur că fosta soţie nu îi încalcă teritoriul, aşa că a pus să se construiască un zid. Din nefericire pentru fosta soţie de milionar, singurele scări ale casei sunt pe partea fostului său soţ, aşa că femeia se plânge că nu mai poate ajunge la dormitoare şi, mai mult, că nici nu are bani să construiască alte scări.

Ce nu este deloc amuzant e că bărbatul nu ţine cont de faptul că la mijloc se află şi cei doi copii ai celor doi, unul dintre aceştia având un handicap încă de la naştere.

O prietenenă a femeii, blocată în dormitoarele folosite de fosta soţie de milionar, a fost "salvată" de pompieri, după câteva ore.