MENIU

Cum îți refaci organismul, după MASA COPIOASĂ DE CRĂCIUN. Iată ce trebuie să CONSUMI

După o masă îmbelșugată de Crăciun, organsimul tău va avea de suferit. Femeia.ro prezintă o cură minune care îți revii repede. Iată ce trebuie să bei și să mănânci. 

Ce sa bei?

APA, desigur! Ce alta bautura te purifica? Ai mare nevoie sa-ti cureti organismul dupa ce ai baut si ai mancat peste masura. Bea apa plata la micul dejun, la pranz si la cina, de fapt, pe toata durata zilei, si mai ales inainte de culcare. Sa te hidratezi la maxim este regula de aur cand ai facut excese alimentare. Daca apa minerala nu te baloneaza, poti bea 1-2 pahare - te vor face sa te simti mai putin "grea". Alcoolul te deshidrateaza, de aceea e foarte important sa bei apa, ca sa te rehidratezi. Nu astepta sa ti se faca sete, sa-ti simti gatul uscat si limba incarcata. Bea apa tocmai ca sa impiedici sa te simti asa. CEAIURILE sunt si ele foarte indicate, mai ales cele cu efecte diuretice (de exemplu, ceaiul de cicoare), care te fac sa te duci mai des la baie si sa-ti eliberezi vezica. Ai insa grija sa mentii ridicat nivelul de hidratare, band si multa apa.

 CE ESTE INTREZIS

CAFEAUA - contine cafeina, care este un excitant, si tu nu ai nevoie sa-ti agiti organismul. Nu bea cafea decat daca te trezesti cu dureri de cap. SUCURILE DE FRUCTE, mai ales de citrice, nu sunt nici ele indicate, si in niciun caz la micul dejun, deoarece sunt acide si agreseaza stomacul, si asa deranjat.

 Mai multe pe femeia.ro