MENIU

Cum îți dai seama că cineva îți vrea răul. Semne care îţi arată că ţi s-au făcut VRĂJI

Chiar dacă efectul farmecelor este pus la îndoială, ele se fac. Iată cinci semne prin care să-ți dai seama că ți s-au făcut vrăji.

Invidia, răzbunarea, disperarea sau dorinta de a atinge un anumit scop sunt motive pentru care multi oameni apelează la diverse persoane pentru a face farmece.

Atunci când vrei să faci un copil și nu reușești să devii părinte cu toate că tu și partenerul nu aveți probleme, dacă ai o stare generală proastă și de ceva vreme te simți apatică, iar deseori te cuprind stări de depresie, amețeli sau slăbești brusc foarte mult, asupra ta este făcut un farmec.

De asemenea, daca nu mai reuşeşti să-ţi îndeplineşti sarcinile la muncă la fel ca înainte, nu reuşeşti să te stabilizezi din punct de vedere financiar, ai tot timpul ghinion sau rămâi mereu singură fără ca tu să vrei - toate se intampla din aceeasi cauza. 

Conform evz.ro, există farmece care pot atinge doar un domeniu din viaţa ta sau mai multe. Acestea îți pot da întreaga existenţă peste cap, de parcă nimic nu ţi se mai leagă.

Unele farmece şi legături pot fi transmise şi urmaşilor, de aceea este bine să scapi de ele imediat ce le descoperi. Cel mai recomandat lucru este să mergi la biserică 9 vineri la rând, ori sa mergi la un preot sau un călugăr la care să te spovedeşti şi care poate să-ţi dea îndrumările potrivite. Orice problemă are o soluţie şi orice legătură poate fi dezlegată, păstrează-ţi credinţa!

Mai multe articole despre:
copil râu vrăjitorie farmece stări semne farmece