MENIU

Cum arată Val Kilmer, actorul din Top Gun care se luptă cu cancerul!

Val Kilmer, fostul sex-simbol din filmul Top Gun, a bifat recent prima apariție publică după o lungă absență, iar fanii l-au recunoscut cu greu pe actorul care acum are 59 de ani. Deși zâmbitor și bine dispus, pe chipul său se puteau citi urmele cumplitei boli cu care se luptă.

După ce, o vreme, și-a negat boala, în 2017, Val Kilmer a făcut public faptul că suferă de cancer în gât, afecțiune cu care s-a luptat ani de zile. De atunci, aparițiile sale au fost din ce în ce mai rare, iar în scurtele ocazii când s-a afișat la evenimente, actorul a purtat permanent o bandană la gât, conform Viva.

VEZI AICI IMAGINILE CU VAL KILMER!

Primul care a tras un semnal de alarmă cu privire la boala lui Val Kilmer a fost chiar colegul său de platou Kirk Douglas, primele zvonuri despre faptul că suferea de cancer apărând în 2015, când actorul a fost internat în spital în urma unei hemoragii. Deși atunci Kilmer a infirmat faptul că suferea de cancer, el a fost dat de gol chiar de către Kirk Douglas.

Recent, actorul în vârstă de 59 de ani a bifat o apariție rară pe covorul roșu, Val Kilmer fiind prezent la Los Angeles, alături de prietenul său Al Pacino, la o seară de lectură live, unde a fost zâmbitor și bine dispus toată seara, deși arăta vizibil îmbătrânit, mai scrie Viva.

Mai multe articole despre:
Val Kilmer 772057