MENIU

Cum arată Radu Mazăre acum. Problemele cu justiţia l-au măcinat. A slăbit mult

Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. Tot atunci a fost emis un mandat de arestare şi pentru Strutinsky, însă acesta era deja arestat preventiv într-un alt dosar.

La data de 24 iunie, fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a părăsit Arestul Capitalei, după ce instanţa supremă a hotărât să fie cercetat în continuare sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii.

Mazare a mers zilele trecute la mall impreuna cu o tânără, iar cei doi s-au distrat de minune, potrivit cancan.ro. Daca pana in urma cu cateva luni nu aveai cum sa nu-l recunosti pe fostul primar atunci cand aparea in public, acum situatia este alta.

Si asta pentru ca s-a schimbat mult. A slabit enorm, iar multi dintre cei care se aflau in centrul comercial au trecut pe langa el fara sa intoarca capul, lucru care pana acum nu se prea intampla.

Mai multe articole despre:
Radu Mazăre