MENIU

Cum arată noul soț al Ludmilei Putin, cu 20 de ani mai tânăr decât ea

După divorțul de Vladimir Putin, Ludmila Putin pare că și-a refăcut viața. Deși nici nu a confirmat, nici nu a infirmat faptul că s-a recăsătorit, Ludmila continuă să petreacă zi de zi în compania lui Artur Oceretnîi (39), un bărbat cu aproape 20 de ani mai tânăr.

Cei doi se pare că se cunosc de mult timp. Între 2003 şi 2008, Ocheretny a fost director general al unei agenţii de organizare a evenimentelor, Art-Show Center, care presta servicii pentru diferite acţiuni pentru clienţi importanţi precum Gazprom şi Transneft şi pentru formaţiunea aflată la guvernare, Rusia Unită.

Printre clienţii acestei agenţii se numără şi o organizaţie non-profit, Centrul pentru dezvoltarea comunicaţiilor interpersonale fondat în anul 2000 de către persoane apropiate lui Putin. De la fondarea sa, Centrul a fost asociat cu Ludmila Putina – cunoscută acum cu numele Ludmila Oceretnîi–, patron neoficial al organizaţiei, informează jc.md

Acum o lună, cei doi au fos zăriți pe aeroportul Heathrow, în drum spre Franța, unde se zvonește că Oceretnîi deține o vilă de lux, pe malul Atlanticului, în sudul țării.