MENIU

Cum arăta cu adevărat Mădălina Ghenea înainte să devină celebră - FOTO

 Mădălina Ghenea face furori cu trupul său, frumuseţea ei  este admirată de toată lumea. Însă nu arăta la fel şi acum zece ani, pe când era model nu suferise nicio operaţie estetică sau intervenţie de remodelare a feţei.

Cu formele sale perfecte este o apariţie fără doar şi poate. Este înaltă, are pomeţii bine conturaţi, buze cărnoase, trup de viespe şi un bust impresionant. O parte dintre aceste atuuri sunt, se pare, şi rezultatul unor intervenţii estetice.

În ciuda tuturor acestor atuuri, frumoasa actriţă nu prea are noroc în dragoste, scrie cancan.ro. Povestea de dragoste dintre Mădălina Ghenea şi Philipp Plein a durat doar 38 de zile. Românca s-ar fi supărat pe designer că acesta ar fi încercat să reia relaţia, prin intermediul facebook, cu o fostă iubită.

Totodată, designerul german, Philipp Plein, a şters toate fotografiile de pe Instagram în care apărea alături de Mădălina Ghenea.

Cei doi au anunţat că au început o relaţie pe 11 martie, iar ulterior au apărut mai multe dovezi ale iubirii dintre Philipp şi Mădălina. Ei au avut câteva escapade amoroase la Paris, Cannes, New York.