MENIU

Cum arată actriţa Gwyneth Paltrow la 44 de ani, total nemachiată. Selfie-ul cu care făcut valuri!

Actriţa americană Gwyneth Paltrow a împlinit miercuri, 28 septembrie, 44 de ani. Cu această ocazie, vedeta a publicat un selfie inedit.

În fotografia postată pe o reţea de socializare, Gwyneth Paltrow apare nemachiată, dar cu un zâmbet larg pe faţă.
"Niciun pic de machiaj la a 44-a mea aniversare, îmbrăţişându-mi trecutul şi viitorul", a scris ea în dreptul imaginii.

Selfie-ul actriţei a adunat imediat sute de mii de aprecieri, dar şi mii de comentarii în care fanii i-au complimentat frumuseţea naturală.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.