MENIU

Cum amețește Misăilă electoratul: lift hidraulic la SC Parking, pe hârtie. În realitate, rugină și gaură neagră la bugetul local

Rampă acces persoane dizabilități, Focșani

Rampa modernă de acces pentru persoanele cu dizabilități de la clădirea SC Parking SA din strada Ștefan cel Mare, vis-a-vis de Școala ”Ștefan cel Mare”, din Focșani, apare doar în hârtiile Primăriei, nu și în realitate, scrie realitateadevrancea.net.

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local Focșani (care devine lege locală odată cu aprobarea și publicarea pe site-ul Primăriei), în 2019 ar fi trebuit să înceapă construcția și amplasarea unei rampe moderne de acces pentru persoanele cu dizabilități în curtea sediului SC Parking SA Focșani – societatea care administra parcările din oraș până să fie desființată.

Prețul lucrării așa cum a fost ea aprobată de aleșii municipali era de 232.770 de lei, adică 2,3 miliarde de lei vechi. Numai că lucrarea a rămas doar pe hârtie. În realitate, rampa de acces este una veche, ruginită, la care autoritățile au și restricționat accesul pentru că prezintă un real pericol.

Nimeni din Primăria Focșani nu spune, sau nu vrea să spună, unde sunt banii alocați acestui proiect, mai ales că s-a organizat și licitație în acest sens.

Citește continuarea pe realitateadevrancea.net.