MENIU

Cum alegem crema hidratantă: Sfaturi importante pentru fiecare tip de ten

<p>Cum &icirc;ţi dai seama că eşti alergică la un produs cosmetic</p>

Piaţa cosmeticelor pentru femei este „inundată“ de produse de diverse mărci şi provenind de la companii diferite, fiecare dintre ele fiind promovat drept soluţia miraculoasă la toate problemele tale. Pe lângă marcă, diferenţe între o cremă sau altă apar şi în ce priveşte ingredientele alese, concentraţiile, textura şi tipul de ten căruia i se adresează. În plus, fiecare produs este creat pentru pentru a rezolva o anumită problemă legată de piele, fie că e vorba de deshidratare, iritaţii, acnee, descuamări, puncte negre s.a.m.d.

Nu e nicio mirare, aşadar, că ne trezim în faţa raftului fără să ştim ce cremă să alegem. Din acest articol vei afla care produs ţi se potriveşte, ce ingrediente să cauţi şi pe care să le eviţi, dar şi care este modul CORECT de folosire a cremelor de faţă.

Nu există femeie, indiferent de vârstă, care să nu aibă pe noptieră o colecţie de creme şi loţiuni pentru ten şi corp. Pe multe dintre ele le cumpărăm pentru că ne place mirosul lor, altele ne-au fost recomandate de prietene şi le folosim când şi când, însă în fiecare „arsenal“ de înfrumuseţare există unul-două produse de bază, pentru uz zilnic, fără de care simţim că nu putem supravieţui. Crema hidratantă de faţă este un astfel de produs.

De zi sau de noapte, simplă – de vară sau cu formulă îmbogăţită – pentru sezonul rece, crema de faţă ne este indispensabilă, din două motive evidente: în primul rând, tenul este primul care intră în contact cu factorii de mediu atunci când ieşim din casă (asta pentru că, în rest, ne putem acoperi corpul cu îmbrăcăminte, şaluri, fulare, mănuşi etc.); în al doilea rând, chipul le dezvăluie celorlalţi amănunte despre personalitatea noastră, funcţionând că o carte de vizită atunci când suntem pe stradă, astfel încât o fizionomie frumoasă şi un ten îngrijit sunt obligatorii în orice situaţie socială, indiferent că suntem la birou, mergem la un interviu sau pur şi simplu la cumpărături.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.