MENIU

Cum ajung INTERLOPII la masă cu PUTEREA. Un procuror rupe tăcerea, la "JOCURI DE PUTERE"

<p>JOCURI DE PUTERE</p>

Statul CANCEROS. Radioterapie pentru INCOMPETENTI. De ce nu se opreste FRAUDA – „Jocuri de Putere”, ora 21.00, cu ministrul Sănătăţii, Nicu Banicioiu. De la ora 22:00, EXCLUSIV - Dezvaluiri din SISTEM si despre SISTEM. Cum ajung Interlopii la masa cu Puterea. Un Procuror rupe tacerea!

Daca nu esti bolnav dar vrei sa te inbolnavesti este suficient sa calci pragul unui spital. In aceasta seara, de la ora 21.00, urmareste o editie speciala „Jocuri de Putere” in care ministrul Sanatatii intra in dialog cu Rares Bogdan pentru a radiografia un sistem de sanatate costeliv, condamnat de guvernanti la o subnutritie criminala in ultimii 25 de ani. Afla de la Nicolae Bănicioiu cât mai are de gand statul sa-i puna pe romani sa plateasca asigurarea de sanatate pentru a fi omorati cu zile de niste birocrati incompetenti si de niște condiții infioratoare? De ce nu se actualizarea lista medicamentelor compensate? De ce nu se redeschis spitalele închise de Cseke Atila in Guvernarea Boc? De ce nu se opreste frauda din sistemul de sănătate publica? De ce avem cel mai invechit si grotesc sistem de sănătate din Uniunea Europeană? De ce ne pleacă medicii si cadrele medii? De ce sistemul de radioterapie este mai prost decât in Albania sau Ukraina? De ce bolnavii de cancer trebuie sa câștige in instanța pentru a putea Statul sa își întoarcă fata spre ei?

Iar de la ora 22.00, un PROCUROR face dezvaluiri din SISTEM si despre SISTEM  si vorbeste despre modul in care interlopii stau la masa cu Puterea. Un Procuror care s-a luptat cu mizeria sistemului corupt pana cand a inteles ca mafia a capturat ţara fara drept de apel iti spune cum poate fi curatata Romania de cei care si-au indesat-o in buzunare. Care este harta clanurilor interlope, pana unde a ajuns caracatita si cine este de vina pentru jaful din ultimul sfert de veac. Dezvaluiri despre cum se construiesc Dosare. Cum se construiesc rețele de informații si mai ales cine le folosește. Dezvaluiri despre legături primejdioase între persoane importante din sistemul de putere si clanuri interlope. Si elementele  care construiesc un Puzzle deloc întâmplător in ultimul caz care cutremura România.

Numai la „Jocuri de Putere”, de la invitatii lui Rares Bogdan. Nu ratati o editie cu dezvaluiri senzationale despre foamea de bani care a invins, iremediabil, binele!