MENIU

Cum afli dacă ai casa BÂNTUITĂ de blesteme. Îți trebuie doar un pahar cu apă

<p>Cum afli dacă ai casa B&Acirc;NTUITĂ de blesteme. &Icirc;ți trebuie doar un pahar cu apă</p>

Crezi în puterea energiilor negative şi a blestemelor? Simţi că tot felul de lucruri mai puţin bune se întâmplă în casa ta, lucruri stranii şi nu ştii de ce? Ai putea face o sfeştanie sau poți încerca testul paharului cu apă. Astfel vei putea afla dacă, într-adevăr, casa în care locuieşti a fost invadată de energii de vibraţie joasă, numite şi energii negative.

Potrivit celor de la Natural Medicine House, aceste vibraţii negative avute în casă pot fi influențate de sentimentele și gândurile noastre, dar şi de cei pe care-i primeşti în vizită.

Semne care indică prezenţa unor energii negative

Obiectele se sparg brusc
Discuţii aprinse între membrii familiei, ce devin un obicei în casă
Multe veşti rele
Stări proaste
Boli
Pentru a afla dacă şi în ce măsură sunt prezente aceste energii negative în căminul tău, ai nevoie decît de următoarele lucruri:

Testul paharului cu apă:

1 pahar complet transparent, din sticlă (Atenţie: să nu aibă desene, culori sau să fie ciobit. După ce îl folosești pentru acest experiment, nu-l mai poți folosi din nou, trebuind să-l arunci).

În acest pahar trebuie să pui:

1/3 din recipient sare de mare
2/3 oțet alb sau cidru organic de mere
Apoi, în spaţiul rămas, pune apă pură

Du paharul în camera în care crezi că e cea mai puternic dominată de energiile negative şi aşază-l într-un colţ ascuns pentru 24 de ore. Ai grijă să nu fie cumva mişcat de acolo.

Interpretarea rezultatelor

Dacă analizându-ţi starea ai concluzionat că te simţi la fel ca în ziua precedentă, înseamnă că poţi răsufla uşurat, energiile nefiind prezente în cameră.

Însă, dacă vei descoperi că lichidul din pahar s-a gazificat, şi observi prezenţa unor pete de culoare ori de culoarea verde, ar fi cazul să faci cumva să scapi de aceste energii toxice, conform libertatea.ro.

Nu uita ca după terminarea testului, să arunci restul din pahar în toaletă, apoi spală bine recipientul, după care aruncă-l!