MENIU

Cum a slăbit Horia Vârlan 16 kg în două luni

Cum a slăbit Horia Vârlan 16 kg în două luni

"Un bucătar care ţine dietă e ori bolnav, ori foarte ambiţios. Eu am 126 kg şi sunt perfect sănătos", spunea Horia Vîrlan, în urmă cu 5 ani. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat. Chiar dacă i-a fost foarte greu, simpaticul bucătar a decis să să se pună şi el pe slăbit. A dat jos 16 kg în 2-3 luni.

Ce l-a determinat pe juratul de la „Mama mea găteşte mai bine” (Prima TV) să înceapă dieta? A păţit-o şi i-a fost frică.

„În toamna anului trecut, mergând la sală, am exagerat cu efortul şi mi s-a făcut rău. Am ajuns la spital, cu pulsul 220. Am descoperit că am o problemă la inimă, o aritmie mai nenorocită, un fel de tahicardie. Mi s-a spus că trebuie să mai slăbesc”, mărturiseşte Horia Vîrlan. Zis şi făcut. Chiar dacă se declară a fi „un mâncău”, motiv pentru care de-a lungul vieţii nu a reuşit să ducă la bun sfârşit nicio dietă, de data aceasta ambiţia a fost mai puternică decât pofta.

A renunţat la  zahăr, paste făinoase, alcool, unt, smântână, şuncă, slănină şi alte grăsimi, nu a mai mâncat după ora 19.30 şi a fost mult mai atent la combinarea alimentelor în farfurie, scrie click.ro.

„Niciodată nu mănânc carne cu pâine, nici pâine cu lapte sau cu brânzeturi. Cunosc toate regulile de alimentaţie sănătoasă, mai greu e să reduc porţiile. Dacă îmi place ceva, parcă nu mă pot opri”, spune acesta. Dar şi-a impus şi asta, mănâncă mai puţin, de 4 ori pe zi şi face mult sport. Rezultatele nu au întârziat să apară. În 2-3 luni, a pierdut 16 kg, pe care „le vede” în primul rând pe cureaua de la pantaloni. Dieta i-a devenit acum stil de viaţă, pentru că tot ce vrea este să se menţină.  

Mai multe articole despre:
dietă horia vârlan dietă Horia Vârlan