MENIU

Cum a reacționat Florin Piersic când a aflat de moartea actriței Olga Tudorache

Actorul Florin Piersic își aduce aminte de Olga Tudorache ''cu plăcere și cu emoție''și spune că simte, la moartea acesteia, ''o picătură de otravă în inimă''.

,,Am aflat cu foarte mare tristețe de plecarea marii artiste care a fost, este și o să rămână, Olga Tudorache. Mi-aduc aminte cu foarte mare plăcere, pot să spun, deși nu-mi place cuvântul, cu foarte mare emoție, mai bine, când a venit să mă vadă jucând în piesa lui Visnevski, Tragedia optimistă — în care ea juca comisarul, femeia comisar — la Craiova, în regia lui Vlad Mugur. Dar aflând că noi facem același spectacol, tot în regia lui Vlad Mugur, la București, la Teatrul Național, a venit la spectacol, piesă în care eu îl jucam pe Alexei, marinarul nemulțumit și foarte, să spun, pozitiv, la urma urmei. Partenera mea era Marcela Rusu, și pe ea Dumnezeu să o ierte! Și Olga a venit în cabină la mine și mi-a spus niște cuvinte pe care n-am să le pot uita niciodată', a declarat, pentru AGERPRES, Florin Piersic.

Actrița Olga Tudorache a murit, în cursul nopții de marți spre miercuri, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias.

Mai multe articole despre:
null