MENIU

Cum a intrat primul milion de lei de la Tel Drum în conturile familiei Dragnea

Hotelul familiei lui Liviu Dragnea a beneficiat de bani de la Tel Drum la doar șase luni după ce șeful PSD, pe atunci președintele Consiliului Județean Teleorman, a semnat privatizarea companiei aflată în subordinea instituției pe care o conducea, arată o serie de documente obținute de G4Media.ro. 

Primul milion de lei de la societatea de construcții către familia lui Liviu Dragnea ar fi intrat pe parcursul a peste zece ani sub formă de investiții și chirii plătite chiar de Tel Drum în conturile Hotel Turris SA. Hotelul era deținut la acel moment de fosta soție a șefului PSD. Firma de construții a ajuns după privatizare la Marian Fișcuci, fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea.

În arilie 2002, Liviu Dragnea, în calitate de președinte al Consiliului Județean (CJ) Teleorman vindea Tel Drum. Cumpărătorul era Marian Fișcuci (foto), prietenul și fostul coleg de facultate al liderului PSD. Peste câteva luni, Marian Fișcuci, în calitate de acționar unic al Tel Drum, întoarce un contract către Hotel Turris SA din Turnu Măgurele. Societatea deținută de fosta soție a lui Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea (actuala Prodana) transmite sume de bani către Liviu Dragnea sub forma unor chirii.

Semnăturile lui Liviu Dragnea și Marian Fișcuci se găsesc pe contractul de vânzare-cumpărare datat cu 17 aprilie 2002. Din acest document reiese că instituția Consiliului Județean (CJ), reprezentată de actualul șef PSD, îi vinde celui de al doilea, Marian Fișcuci, Tel Drum-ul, regia de drumuri și poduri a județului Teleorman.

Citește continuarea pe g4media.ro.

Mai multe articole despre:
privatizare Dragnea Tel Drum