MENIU

Cum a fost prins economistul chilian la Braşov? Trio-ul amoros l-a dat de gol

Dat în urmărire internaţională de autorităţile din Chile pentru delapidarea a peste 1.5 milioane de dolari, se ştie că Rafael Garay, extrem de cunoscut în ţara sud-americană, a fost prins la Braşov, el fiind arestat, zilele trecute, la domiciliu până la finalizarea procedurilor de extrădare.

Dar cum a ajuns la Braşov afaceristul Rafael Garay, când le spusese anchetatorilor din Santiago de Chile că se va duce la Paris, pentru a se opera de cancer?!...  Potrivit Kanal D, el a fost ajutat de iubita sa în vârstă de 36 de ani, originară din Bilbor - judeţul Harghita.

Părinţii femeii sunt speriaţi de „vâltoarea” în care se află acum fiica lor, dorindu-şi ca totul să se termine cât mai repede, iar fiica lor să revină cu bine acasă. Ei n-au mai văzut-o de circa doi ani.

Potrivit sursei citate, românca a plecat din România acum vreo 10 ani, la muncă în Europa, după care a ajuns în Chile, angajându-se ca ospătăriţă într-un club de noapte. Acolo l-a cunoscut pe Rafael Garay, care ar fi convins-o să plece împreună în România, pentru a-şi pierde urma.

Cea care a dat informaţii preţioase anchetatorilor pentru depistarea lui Garay este, aşa cum a relatat Kanal D, fosta iubită a acestuia, Antonella Toreli, însărcinată în luna a 6-a. Ea a fost cea care a descoperit convorbirile dintre el şi iubita din România - având contul Marya Sara, după ce afaceristul şi-a uitat laptop-ul deschis.

Mai multe articole despre:
0 extrădare Economist rafael garay