MENIU

Cum a ajuns un stâlp în mijlocul unei străzi din Cluj-Napoca

Stâlpul din mijlocul drumului

Un stâlp de electricitate a apărut în mijlocul străzii într-un cartier din Cluj-Napoca şi e subiect de glume atât pentru cei care locuiesc în zonă, cât şi pentru vizitatori.

Stâlpul de electricitate aflat chiar în mijlocul unei intersecţii din cartierul clujean Bună Ziua va putea fi mutat de acolo doar dacă proprietarii privaţi vor pune la dispoziţie către Electrica PUZ-ul final al zonei, scrie Citynews.ro.

„Sensul giratoriu", aşa cum a fost „adoptat" de către cei care locuiesc pe două străzi din Cluj-Napoca va putea fi mutat din intersecţie doar când va fi cunoscut PUZ-ul final al întregii zone, conform unui răspuns al Electrica. Iar cum în apropiere tocmai se află în plină construcţie un alt complex rezidenţial de locuinţe, acel stâlp va mai „dirija" o perioadă circulaţia.

„La data construirii reţelei electrice în zonă, aceasta s-a realizat în concordanţă cu configuraţia din acel moment a proprietăţilor din zonă. Amenajarea drumului de acces de către dezvoltatorii imobiliari ai zonei s-a făcut ulterior realizării reţelei electrice în zonă, fără a cere avizul de amplasament societăţii noastre, astfel s-a ajuns în această situaţie. Zona se află într-o continuă dezvoltare, astfel încât nu se cunoaşte configuraţia viitoare a zonei", se spune în răspunsul oficial prezentat de presa clujeană.

Mai multe articole despre:
Electrica Cluj-Napoca stâlp stâlp electricitate