MENIU

Cultură de cannabis, descoperită la Buzău. Trei persoane, reţinute. Cum funcţiona reţeaua

<p>Cultură de cannabis, descoperită la Buzău. Trei persoane, reţinute. Cum funcţiona reţeaua</p>

Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Vrancea și procurorii DIICOT au efectuat sâmbătă ample percheziții în Buzău, Vrancea si Bucuresti, pentru destructurarea unei grupări de traficanți de droguri.Trei persoane au fost reținute, printre care și un medic stomatolog din Focșani.

Potrivit primelor date, din grupare făceau parte un buzoian – Mădălin Dumitru A. -, un stomatolog din Focșani – Alexandru Tehodor C. – și un alt vrâncean, George Bogdan P. Toți trei au fost reținuți și prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă, scrie reporterbuzoian.ro.

Surse de presă susțin că reținerile s-ar fi făcut în urma descinderilor, dar și a unui flagrant. Se pare că vrâncenii ar fi mers la Buzău pentru a cumpăra o cantitate de cannabis, pentru care urmau să dea la schimb o maşină. Se pare că înțelegerea inițială ar fi picat, indivizii nu s-ar mai fi înţeles cu vânzătorul, motiv pentru care vrâncenii ar fi cumpărat cu bani o cantitate mai mică de droguri. În momentul tranzacţiei s-a organizat şi flagrantul.

De asemenea, surse din rândul anchetatorilor au mai precizat, pentru Monitorul de Vrancea că, în urma unei percheziții la o hală din Buzău, s-a descoperit o cultură importantă de cannabis. În urma acestei acţiuni s-ar fi confiscat sume de bani, dar şi maşini.

Mai multe articole despre:
arestări Buzău descinderi cultură de cannabis