MENIU

Culisele Statului Paralel | Panică în echipa Cîțu, oamenii de filiale sunt SOMAȚI să posteze MESAJE LAUDATIVE (FOTO)

Pavel Popescu și Florin Cîțu

Noi dezvăluiri șocante despre politica de comunicare din interiorul PNL, după preluarea puterii de către Florin Cîțu și oamenii săi. În cadrul emisiunii "Culisele Statului Paralel" a fost difuzat, în exclusivitate, un mesaj intern în care vicepreședintele Pavel Popescu le ordonă membrilor din filiale să posteze mesaje laudative la postările lui Florin Cîțu pe Facebook.   

Șeful filialei sectorului 4 și-a început mesajul pe un grup intern de comunicare sugerând că "e de bun simț" ca toate filiale PNL din țară să reacționeze la postările premierului interimar și să le laude.

"Salutare dragi colegi. Am o mare rugăminte. De fapt nu e mare, e de mega bun simț: azi vom termina centralizarea oamenilor de online din filiale. Până la rodarea noii infrastructuri vă rog mult să intrați împreună cu grupurile de membri locale pe pagina premierului Florin Cîțu, să reacționați și să comentați pozitiv. Fiți naturali. Urmăriți în mare linia de comunicare, adăugând o notă personală comentariilor. Dar vă rog mult să o faceți și să diseminați pe grupuri acest mesaj", a transmis Pavel Popescu, vicepreședinte PNL, în mesajul difuzat în exclusivitate la emisiunea Culisele Statului Paralel. 

De altfel, în strategia de comunicare publică a PNL, prezentată în exclusivitate tot la Culisele Statului Paralel, se spune că "INDIFERENT DE TEMELE ABORDATE, comunicatorii PNL invitați în dezbateri trebuie să transmită mesajele cheie legate de reușitele  guvernului Cîțu, precum și faptul că guvernul interimar format din PNL și UDMR continuă să guverneze în interesul românilor.

Intensificarea presiunii pe partea de COMUNICARE POZITIVĂ vine în contextul în care majoritatea postărilor liderilor PNL, în frunte cu Florin Cîțu, sunt bombardate de mesaje critice și reacții negative.

Culisele Statului Paralel: DOCUMENT HALUCINANT - Cum le-a ordonat Cîțu subordonaților să dea vina pe USR Plus