MENIU

CULISELE STATULUI PARALEL. Meleșcanu l-a avertizat pe Ponta că nu poate câștiga alegerile

Teodor Meleșcanu susține că l-a avertizat pe Victor Ponta că nu va câștiga alegerile prezidențiale din 2014. În calitate de șef al Serviciului de Informații Externe acesta deținea informații în acest sens. 

Cu toate că legea le interzice angajaților SIE să se implice în politică, Meleșcanu l-a sfătuit pe Ponta să nu candideze. Discuția a avut loc la Vila Lac 1, povestește fostul liberal, între el, Victor Ponta și socrul acestuia, Ilie Sârbu. Meleșcanu i-a spus atunci lui Ponta că toate informațiile pe care le are indică faptul că va pierde lupta pentru Palatul Cotroceni în fața lui Klaus Iohannis. 

PONTA, AVERTIZAT CĂ NU VA DEVENI PREȘEDINTE
"Eu personal am avut o discuție cu Victor Ponta și socrul său la Vila Lac 1 și i-am spus foarte clar și deschis că nu poate fi ales și nu poate câștiga alegerile, pentru că lucrurile stau altfel. Era un punct de vedere ca rezultat al informațiilor din toate părțile. În calitate de șef SIE știam că nu va câștiga și i-am zis. A zis că bine, vom merge înainte. I-am zis că nu e bine să candideze pentru că nu va câștiga. Sunt informațiile mele, nu sunt pentru televizor".
SURSA: Kanal D