MENIU

CULISELE STATULUI PARALEL. Iohannis îndeamnă românii să joace golf

Iohannis și sportul său preferat. Foto/Arhivă

Președintele Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să joace Golf. "Se poate practica de la orice vârstă", a spus Iohannis care a omis să spună și ce costuri implică un sport la care nu au acces românii cu venituri medii și mici.

Golful are imaginea unui sport exclusivist, practicat de bancheri, oameni de afaceri și, în general, persoane cu o situație financiară peste medie.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”, Iohannis. 

Reprezentanții Ambasadei Suediei au reacționat imediat postând pe facebook un mesaj hilar. ”Doar dacă faci şi jogging”, îi răspund ei președintelui, iar mesajul este însoțit de un filmuleţ în care un jucător de golf este fugărit de un elan.

Victor Ponta este unul dintre puținii români pasionații de golf. De altfel, câteva fotografii îl arată pe fostul premier chiar pe un teren de golf. Fotografiile ar fi fost făcute în Bulgaria, imediat după tragedia Colectiv.

Specialiștii spun că golful este mult mai scump decât tenisul, de exemplu, un alt sport costisitor care nu poate fi practicat de orice român. 

Mai multe articole despre:
iohannis golf victor ponta