MENIU

Culisele Statului Paralel: Gruparea Firea-Pandele, posibilă implicare în jocurile de culise pentru susținerea lui Cioloș

Dacian Cioloș, președintele USR

Scenariul vehiculat de zilele trecute în emisiunea "Culisele Statului Paralel", potrivit căruia tabere din PSD fac jocuri de culise în favoarea susținerii lui Dacian Cioloș începe să capete contur. După ce miercuri a fost invocată o întâlnire de taină în apropiere de București, jurnalistul Marius Ghilezan a precizat că, potrivit informațiilor sale, indiciile ar conduce spre  grupul din jurul Gabrielei Firea și al lui Florentin Pandele. 

"Se prefigurează, în aceste ore, o alianță aranjată, în zona Firea și fostului liberal Pandele, cu USR, peste capul lui Marcel Ciolacu. Paul Stănescu ar face și el parte din această schemă, pentru că a cam părăsit echipa Ciolacu și se pare că este nemulțumit, în ultimele 3 săptămâni," a afirmat Ghilezan.

Jurnalistul a precizat că, potrivit informațiilor sale, așa-numitul grup de la Cluj, prin Vasile Dîncu, ar urma urma să rezolve susținerea pentru USR din partea social-democraților clujeni, iar Firea și Pandele să aducă susținerea celor din sudul țării. Ghilezan a precizat că nu are informații sau nu există astfel de demersuri și în Moldova.

În edițiile de marți și miercuri ale emisiunii "Culisele Statului Paralel", 2 jurnalisti de investigații, Liviu Alexa și Bogdan Comaroni, au vorbit despre negocieri de taină între facțiuni din PSD și Dacian Cioloș.

Scenariu-bombă la Culisele Statului Paralel: Dacian Cioloș ar fi avut o întâlnire de taină cu Paul Stănescu de la PSD

Culisele Statului Paralel | Bombă lansată de Liviu Alexa: Se joacă din greu pentru impunerea lui Cioloș, s-au mobilizat Ardelean, Boc, Ioan Rus.