MENIU

Culisele statului paralel | Dezvăluiri despre studiile lui Florin Cîțu - Ce ascunde premierul Superman și de ce

Florin Cîțu: Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Premierul României are un trecut ascuns din care însă au început să apară frânturi. Acestea, puse laolaltă ca într-un joc puzzle, ar putea să-l coste întreaga carieră politică.

Ziarul de Vâlcea a publicat o anchetă jurnalistică, în care susține că nu doar sursele financiare stau sub semnul întrebării.

Florin Cîțu ar fi fost un elev mediocru. În 1988, la examenul de treaptă la Liceul Energetic, a obținut doar nota 4 și așa a ajuns să fie repartizat la o școală profesională.

„În acest moment au fost puse în funcțiune relațiile familiei Cîțu și directorul liceului din acea perioadă, profesorul Ion Urea, l-a mutat din pix pe tânărul Cîțu la liceu! După terminarea studiilor liceale, actualul ministru a dat examen la Academia de Studii Economice București – fără succes, de două ori, după care s-a lăsat păgubaș, intrând la o universitate privată: Româno-Americană.”, a scris jurnalistul Tiberiu Pirnău de la Ziarul de Vâlcea.

Fișa matricolă a premierului a fost secretizată, iar afirmațiile ziarului nu au putut fi dovedite cu acte oficiale. Tiberiu Pirnău a acționat în instanță Colegiul Energetic, la începutul acestui an, pentru a obține informații din dosarul premierului.