MENIU

Răzvan Cuc a intrat în priză când şeful Ford România l-a luat la rost

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut marți o vizită de lucru pe şantierul drumului expres Craiova-Pitești, la scurt timp după ce şeful Ford România s-a arată dezamăgit de stadiul lucrărilor.  La Bals, cei doi s-au întălnit şi au discutat faţă în faţă problemele, iar Ian Person a anunţat că vrea să viziteze lunar șantierul drumului expres. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a explicat că lucrările au început înainte de termenul stabilit în contract, iar până acum s-a făcut doar organizarea de șantier, care a presupus aducerea materialelor și amenajarea drumurilor tehnologice. De asemenea, se fac eforturi pentru ca centura Balșului să fie gata până la sfârșitul acestui an.

De acum vor fi făcute vizite lunare pe șantierul drumului expres, a anunțat președintele Ford. „ Discuția pe care am avut-o a fost una deschisă, cu un impact pozitiv. Ministrul și domnul director au răsuns la toate întrebările tehnice legate de drum, de contract, de perioada de execuție. Am stabilit că în fiecare lună domnul ministru va veni aici, și eu voi fi aici și vom merge pe șantier, pentru a vedea stadiul lucrărilor”, a spus Ian Person, citat de Realitatea de Olt..

Pe 22 mai, Liviu Dragnea, Lia Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda şi Răzvan Cuc au participat la lansatra fastuoasă a "lucrărilor" drumului expres Craiova - Piteşti, despre care acum ministrul Transporturilor recunoaşte că este doar o organizare de şantier.

Liviu Dragnea, huiduit la "inagurarea" drumului extres Craiova - Piteşti

Mai multe articole despre:
Craiova Piteşti drum expres razvan cuc