MENIU

"Cu zâmbetul pe buze până la sfârșit". Mesaje pentru motociclistul ucis în Capitală într-un accident

La doar 31 de ani, Eugen Mircea, "Giani" cum ii spuneau toti cunoscutii, s-a stins din viata intr-un spital din Bucuresti, dupa ce, aflandu-se pe motocicleta, soferul unui Audi nu i-a acordat prioritate si l-a izbit, aruncandu-l pe calea de rulare a tramvaiului. 

Tanarul s-a luptat cu moartea pana in ultima secunda, insa medicii nu l-au mai putut salva. Ranile suferite in urma impactului cu solul i-au fost fatale, scrie Infobraila.ro.

Giani se afla in capitala, unde locuieste iubita sa, cand un sofer inconstient a intrat pe Soseaua Mihai Bravu, de pe o straduta adiacenta, fara sa se asigure si a lovit motocicleta. Un echipaj SMURD a ajuns in cateva minute la locul accidentului, transportandu-l la Spitalul "Bagdasar-Arseni", unde a mai trait doar cateva zeci de minute.

Tragedia a lasat un copil fara tata.

La Braila, colegii de motor, dar si prietenii care-l stiau de o viata, sunt devastati, refuzand sa creada ca "glumetul cu o pofta teribila de viata" i-a parasit.

"Ai fost cu zambetul pe buze de la inceput pana la sfarsit!", a scris pe o retea de socializare unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Giani.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost adus la Braila si depus la Catedrala, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminică. Zeci de motociclisti il vor conduce pe ultimul drum pe Giani.

Mai multe articole despre:
Brăila motociclist giani