MENIU

Cu ce zodie trebuie să te asociezi pentru a face mulți BANI. Horoscopul oamenilor de afaceri

Cu ce zodie trebuie să te asociezi pentru a face mulți BANI. Horoscopul oamenilor de afaceri

Comunicarea foarte bună între partenerii de afaceri nu poate duce decât la succes, iar succesul unei afaceri se materializează în bani, mulţi bani!

Iată care sunt cele mai profitabile asocieri în afaceri, în funcţie de zodiile partenerilor:

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Generalităţi: Berbecii sunt comunicativi, încrezători, dar şi impulsivi. Este un semn recunoscut pentru uşurinţa cu care ia iniţiativa. Berbecii sunt lideri decisivi şi entuziaşti, ceea ce îi determină ca într-o afacere în parteneriat să se erijeze în şefi. Având mereu idei bune şi o energie debordantă, nu le este greu să convingă un alt nativ al zodiacului să fie de acord cu un parteneriat.

Bani: Pentru Berbeci, mirajul banilor constă în puterea pe care o au aceştia. Din acest motiv, Berbecii îşi vor urmări scopurile financiare în funcţie de ceea ce au de construit. Este o certitudine că Berbecii îşi asumă riscuri numeroase, gândind că astfel se pot bucura de succes financiar, ceea ce se şi întâmplă.

Parteneri de afaceri: Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii se dovedesc a fi cei mai buni parteneri pentru Berbeci, cu atât mai mult dacă este vorba de domeniile: construcţii, HORECA sau educaţie.

Citește continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
horoscop