MENIU

Cu ce VARIANTE a intrat PNL în ședința Coaliției. Anunțul lui Forin Cîțu

Florin Cîțu, PNL / Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PNL, Florin Cîţu a declarat, astăzi, înainte de a intra în şedinţa Coaliţiei, că partidul pe care îl conduce va veni cu două propuneri simple, şi anume să se revină la preţul reglementat, pentru consumatorii casnici, pentru o perioadă de şase luni, iar pentru IMM-uri, să se discute variante de compensare de la buget. Declarația liderului PNL vinde după ce PSD a prezentat public un set de măsuri menite să scadă facturile pe energie.

”PNL va avea două propuneri simple, pentru consumatorul casnic, există varianta de a ne întoarce pe o perioadă determinată, până în şase luni de zile (...) la preţul reglementat, pentru consumatorul companii mici şi mijlocii şi restul de consumatori, putem să discutăm de variante de compensare de la buget”, a afirmat Cîţu, citat de HotNews.ro.
 
Liderul PNL a a venit la şedinţă Coaliției, care a început de la ora 17:00, la Parlament, împreună cu mai mulţi lideri din conducerea partidului, printre care Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Dan Vîlceanu şi ministrul Energiei, Virgil Popescu.
Mai multe articole despre:
citu pnl sedinta coalitie psd