MENIU

CTP intervine în scandalul familiei Lasconi: „Profită în mod jegos. Cinismul celor două este formidabil!”

CTP intervine în scandalul familiei Lasconi: „Profită în mod jegos. Cinismul celor două este formidabil!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a răbufnit în scandalul momentului, în legătură cu Elena Lasconi și fiica acesteia. Acesta consideră că momentul Oanei a fost regizat, în timp ce primarul orașului Câmpulung și-a calculat declarațiile pentru a atrage mai multe voturi din partea celor care în mod tradițional nu ar pune ștampila pe USR. 

„Dacă se ducea să dea examenul la UNATC cu jocul ăsta, parcă îi și văd pe actorii buni care sunt profesori acolo ar fi izbucnit în râs la genul ăsta de actorie.

Cinismul celor două este formidabil! Mamă și fiică. Profită ambele în mod jegos, că așa a zis fata la un moment dat, această atitudine homofobă jegoasă. Eh, în mod jegos profită amândouă una de alta în scop de afirmare politică”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Elena Lasconi a avut prima reacție după ce fiica ei s-a declarat dezgustată de faptul că aceasta a votat la referendumul pentru familia tradițională. Primarul din Câmpulung Muscel susține că ultimele zile au fost cele mai grele pentru ea, după ce a fost linșată public de fiica sa. 

Lasconi a anunțat pe un grup intern al USR că va merge la Paris pentru a vorbi cu fiica care a declanșat întreg scandalul mediatic. Aceasta spune că se aștepta la atacuri din partea adversarilor politici, dar niciodată nu s-a gândit că va primi această lovitură din partea copilului său. Primarul nu a spus nimic despre informația apărută în spațiul public că nu ar fi fost la vot pentru că nu are ștampila pe buletin. Elena Lasconi a fost retrasă de USR după listele de la europarlamentare, după ce a declarat că susține familia tradițională. 

Mai multe articole despre:
ctp scandal lasconi