MENIU

CSM îl contrazice pe Tudorel Toader în scandalul revocării lui Augustin Lazăr. Document oficial

Un document oficial îl contrazice pe Tudorel Toader și confirmă varianta lui Augustin Lazar în cazul dosarului lui Klaus Iohannis, transmite Realitatea TV.

Într-un răspuns trimis Procurorului General, forul spune că la dosarul de candidatura nu exista niciun dosar împotriva lui Klaus Iohannis clasat.

Vineri, Tudorel Toader a oferit o replică promptă, pentru realitatea.net, după ce Augustin Lazăr a declarat, pentru Realitatea TV, că nu a instrumentat niciun dosar al preşedintelui Klaus Iohannis.

Tudorel Toader a dezvăluit că urmează să publice documentul de clasare a dosarului care îl viza pe Klaus Iohannis, despre care a declarat că exista în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr.

"Eu v-am spus ceea ce avem la Ministerul Justiției, ceea ce vă vom arăta", a declarat Tudorel Toader pentru realitatea.net.

Ministrul Justiției a continuat: "Sunt mai multe inadvertențe. Nu avea evaluarea, dar a prezentat o clasare referitoare la Iohannis. Să nu uităm faptul că forma de la Ministerul Justiției a plecat la președinte".

De la ce a plecat reacția lui Tudorel Toader

În exclusivitate pentru Realitatea TV, Augustin Lazăr a afirmat că nu a instrumentat niciun dosar al preşedintelui Klaus Iohannis, așa cum spusese Tudorel Toader în ziua în care a prezentat cele 20 de motive care au stat la baza declanșării procedurii de revocare a procurorului general al Romaniei.

Mai mult, Lazăr a mai precizat, pentru Realitatea TV, că a cerut informaţii de la CSM, dacă la mapa profesională exista vreo astfel de lucrare şi i s-a răspuns ca nu. Precizările procurorului general au fost confirmate şi de Parchetul Alba.

Mai multe articole despre:
CSM tudorel toader Augustin Lazăr