MENIU

CSM București, învinsă la scor de Gyor în semifinala Ligii Campionilor

<p>CSM București, &icirc;n semifinala Ligii Campionilor</p>

CSM București a pierdut sâmbătă, la Budapesta, în prima semifinală a Ligii Campionilor, în fața echipei Györ Audi ETO KC. 

CSM București a pierdut sâmbătă primul meci din Final Four-ul de la Budapesta, scor 20-26, în fața lui Gyor Audi ETO.

CSM Bucuresti - Gyor LIVE TEXT:

- Scor final, dezamăgitor, Gyor - CSM București 26-20.

A doua parte a reprizei arată o degringoladă a echipei noastre. Unguroaicele marchează punct după punct și iau un avans confortabil. Gyor - CSM București 23-18.

- A doua repriză este mult mai echilibrată. CSM s-a apropiat la doar un punct de unguroaice. Scorul este acum Gyor-CSM București 16-15

- CSM este condusă la pauză de Gyor cu 12-10, după 25 de minute palpitante.

CSM a redus diferența la doar două puncte, cu puțin înainte de pauză. A marcan Gullden și este 9-7 pentru Gyor.

CSM a reușit primul gol, prin Cristina Neagu. Handbalistele maghiare își păstrează însă diferența de goluri și conduc cu 5-2.

- Gyor conduce cu 3-0 și domină înceoutul meciului

CSM Bucuresti, Gyor, Vardar Skopje şi Rostov Don sunt în Final Four. Sâmbătă are loc bătălia dintre bucureștence și Györi Audi ETO KC.

Campioana Ungariei a câştigat în 2014 şi 2017, iar ”tigroaicele” au bifat o victorie superbă în 2016.

Cu câteva ore înainte de meci, handbalistelede la CSM Bucuresti au făcut un scurt antrenament la iarbă verde. Tigroaicele sunt cu zâmbetul pe buze și încrezătoare.

CSM Bucuresti - Program Final Four

12 mai, ora 16.15: CSM Bucuresti – Györ Audi ETO KC
12 mai, ora 19.00: Rostov Don – HC Vardar Skopje (vor arbitra Diana-Carmen Florescu și Anamaria Stoia)
13 mai, ora 16.15: Finala mică (între învinsele de sâmbătă)
13 mai, ora 19.00: Finala mare (între învingătoarele din meciurile de sâmbătă)

CSM Bucuresti - Spectacol la Budapesta

Cu mai puțin de 24 de ore înainte de Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta, cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu și colegele sale de la CSM București au făcut spectacol în Ungaria.

Înainte de lupta pentru cucerirea marelui trofeu în Final Four-ul Ligii Campionilor, ”tigroaicele” de la CSM Bucuresti se distrează în capitala Ungariei. Neagu&Co au cântat și delectat publicul prezent în Piața Centrală din Budapesta, cu celebrul hit al formației O-Zone, ”Dragostea din tei”.

Vizionați clipul pe Realitateasportiva.net

CSM Bucuresti - Un istoric încurajator la Final4

CSM Bucureşti a câştigat trofeul încă de la prima calificare în Final4-ul din 2016, iar în anul următor echipa a ocupat locul 3.

Adrian Vasile, antrenorul secund al echipei feminine de handbal CSM Bucureşti, cel mai longeviv pe banca tehnică a campioanei României, a declarat pentru AGERPRES la Budapesta că toată lumea aşteaptă rezultate mari, dar nu există răbdare pentru a construi ceva durabil.

CSM Bucuresti: Cristina Neagu, în echipa ideală

Cristina Neagu, 29 de ani, jucătoarea formației CSM București, a fost desemnată pentru a treia oară consecutiv cel mai bun inter stânga. Neagu a fost aleasă în echipa ideală a sezonului din Liga Campionilor.

Paula Ungureanu, Marit Frafjord și Camille Ayglon, componente ale CSM București au fost și ele nominalizate pentru All Star Team a Ligii Campionilor.

Cel mai bun antrenor al sezonului a fost desemnat, Ambros Martin, selecționerul României care antrenează și formația Gyor ETO.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor handbal Budapesta CSM Bucuresti