MENIU

Cristina Spătar, mărturisiri despre coșmarul prin care trece: suspectă de cancer, a fost sfătuită...

Alin Ionescu și Cristina Spătar

Cristina Spatar trece printr-o perioada foarte dificila. Vedeta a facut pentru prima oara declaratii despre viata ei personala, iar marturisirile sunt socante.

Artista a povestit in cadrul emisiunii "Teo Show" ca a trecut printr-un soc imens anul trecut cand sotul sau, Alin Ionescu, a fost arestat.

„Eu, când a fost Alin arestat, am fost suspectă de cancer. A fost foarte greu. Nu am mai spus asta până acum. Am făcut un tratament naturist, ceva vegan. Am repetat apoi analizele de patru ori şi am fost bine”, a povestit Cristina Spătar, la Kanal D, cu ochii în lacrimi, conform ele.ro.

Cântăreaţa a vorbit şi despre relaţia pe care o are acum cu soţul ei, lăsând să se ânţeleagă că, din iubire pentru el şi pentru copii, preferă să închidă ochii la escapadele lui. „Eu merg mai departe, încerc să mă focusez pe copii, ei sunt cei mai importanti. Eu nu o să divorţez, el nici atât nu vrea asta. Am fost la un preot şi mi-a spus să nu divorţez, să nu renunţ, să îmi duc crucea. Am fost sfătuita să merg la o biserică unde se desfac farmece. Soţul meu s-a schimbat brusc…Eu sunt mai linistită, noi vorbim în casă, suntem ok. El la club, eu la biserică. Eu îmi doresc o relaţie frumoasă şi Alin şi să ne creştem copiii frumos împreună. Sper să rămânem până la sfârşit împreună, eu consider că ne înţelegem. Nu ştiu cât este el de corect, dar eu îl iubesc”, a mai declarat cântăreaţa.

Mai multe articole despre:
închisoare dramă Cristina Spătar Alin Ionescu