MENIU

Cristina Siscanu, în lacrimi. Soţia lui Mădălin Ionescu vorbeşte de depresie: "Stări de frică"

Soţia prezentatorului de la Kanal D a vorbit deschis, la microfonul televiziunii la care lucrează Mădălin Ionescu, despre starea ei de depresie, pe care a reuşit, în cele din urmă, s-o depăşească.

"Depresia a tinut sase luni, doua luni au fost crancene, nu am crezut ca voi mai iesi din acea situatie. Am crezut ca voi avea in permanenta stari de anxietate, de frica. Doamna psiholog mi-a spus ca atunci cand iti este frica de lucruri abstracte inseamna ca ai stari de anxietate. M-a ajutat foarte mult Madalin care mi-a explicat multe lucruri. Am mers la psiholog timp de o luna, de cateva ori pe saptamana.

M-am refacut usor-usor, nu deodata. Am inteles ce mi se intampla in creier, toate reactiile care se produc, m-am linistit, mi-am facut toate temele. Aveam de facut teme pentru doamna psiholog. Am scris povestea vietii mele, cine sunt… M-am simtit ca la scoala, dar in modul placut. Eu imi imaginam ca va trebui sa povestesc lucruri urate, situatiile care m-au determinat sa cad. Nu a fost asa, parca am facut o facultate de psihologie.

M-a ajutat foarte mult, imi analizam starile si le puneam pe hartie. In cazul in care m-as mai intalni cu o situatie care m-ar duce catre aceste stari, deja stiu cu ce se mananca si cred ca le-as gestiona mult mai usor. Ma simt mai puternica, dar as fi preferat sa nu fi trecut prin starile astea", a spus Cristina Siscanu pentru sursa amintită.

Mai multe articole despre:
cristina şişcanu masalin ionescu