MENIU

Cristina Neagu, la Jocuri de Putere: "Câştigăm contra noastră, ne depăşim limitele de fiecare dată"

Luni seară, la Jocuri de Putere, Rareş Bogdan a avut invitate o bună parte din lotul naţionalei feminine de handbal, care a reuşit calificarea la Jocurile Olimpice, după o perioadă de opt ani.

Astfel, Cristina Neagu, Oana Manea, Anamaria Tănăsie, Ionica Munteanu, Nica Brăteanu, Patricia Vizitiu şi Alexandru Dedu, preşedinte FR de Handbal, au fost invitaţii lui Rareş Bogdan

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal din România a vorbit prima: "Ne-am depasit limitele, castigam impotriva noastra, ne depasim limitele de fiecare data. Reusim sa ne depasim limitele, stresul, presiunea. Cred ca atunci când am gasit acest slogan, am incercat sa ne depasim pe noi, nu adversarii. Avem o energie fantastica in echipa.

De cand ne-am reunit la Cluj, ne gandeam la Turneul Preolimpic din Danemarca. Ne-am spus asa: OK, n-am reusit sa organizam turneul, desi meritam asta. Am jucat in Danemarca, a doua noastra casa. Planul era sa batem Danemarca şi eram sigura ca ne calificam la Olimpiada.

S-a schimbat mai mult atitudinea, avem antrenori care comunica mai mult cu noi. Cand antrenorul iti da incredere, totul devine mult mai simplu. Asta s-a schimbat, nimic altceva. Pe teren, ne priivim o secunda si stim ce avem de facut.

Mai sunt cateva luni pana la Rio, nu se stie ce se va intampla. Sa ne intalnim sanatosi, poate fi momentul nostru, al handbalului romanesc, nu vreau sa ma hazardez in pronosticuri, mai e mult pana departe.

Cred ca daca reusim sa pastram increderea in echipa, singurii nostri adversari nu putem fi decat noi".

 

Mai multe articole despre:
România Jocurile Olimpice handbal