MENIU

Cristian Tudor Popescu, previziune sumbră: "Putem avea oricând în România un atentat"

<p>Cristian Tudor Popescu, previziune sumbră: "Putem avea oric&acirc;nd &icirc;n Rom&acirc;nia un atentat"</p>

Cristian Tudor Popescu spune că un eveniment similar cu cel din Londra poate avea loc "oricând" în România. El a amintit de accidentele în care copiii unor politicieni au provocat accidente pe străzile din țară, multe dintre ele soldate cu decese.

"Am spus-o și repet, noi putem avea oricând un atentat în România. De altfel și avem atentate în România de felul celui de la Londra. Adunați toți oamenii uciși de diverși tineri fii de beizadele post-comuniste, plini de bani, cu super-mașini, care au intrat în oameni, ieșiți din cluburi cu alcoolul și cu drogul în cap și au omorât... mulți dintre ei sunt liberi astăzi. Asta ce este?", a spus jurnalistul.

"Același lucru (ca în Londra, n r.) se poate întâmpla oricând, unul sau mai mulți inși cu alcoolul și cu drogul în cap, cu mașini puternice, ies din club și zic: hai să facem și noi cum a făcut ăla la Londra; și să intre în trecători. Vi se pare improbabil?", a adăugat Cristian Tudor Popescu.

"Nu e nevoie nici de turbane, nici de ISIS, e suficientă această modă, această rezonanță în care sunt băgate creierele foarte vulnerabile ale tinerilor cu bani gata", a subliniat e, la Digi24.

Mai multe articole despre:
Cristian Tudor Popescu atentat ctp