MENIU

Cristian Tudor Popescu, mesaj direct pentru Mihai Șora (102 ani): "Să mori tu?"

<p>Cristian Tudor Popescu, mesaj șocant pentru Mihai Șora (102 ani): "Să mori tu?"</p>
<p>Cristian Tudor Popescu, mesaj șocant pentru Mihai Șora (102 ani): "Să mori tu?"</p>

Cristian Tudor Popescu a avut o replică neașteptată, "Să mori tu?", după ce Mihai Șora, filosof în vârstă de 102 ani, s-a mirat cum de la o emisiune a postului de televiziune Digi 24 a fost invitat Florin Iordache, cunoscut pentru semnele obscene și comportamentul nepotrivit, cel care a demisionat din funcția de ministru al Justiției în urma adoptării controversatei OUG 13.

Cristian Tudor Popescu i-a dat o replică mai mult decât nepotrivită filosofului Mihai Șora, în vârstă de 102 ani, după ce acesta a scris pe Facebook că "o televiziune care îl invită pe Altă Întrebare în fața românilor merită să dispară”.

CTP s-a dezlănțuit, în direct la Digi 24.

"Spuneam adineauri că, pe acest principiu, Financial Times ar merita să dispară. Nu? Domnul Șora să ceară dispariția, să spună și despre Financial Times că merită să dispară din moment ce i-a dat o platformă de exprimare, la cerere, domnului Tudorel Toader. Păi se poate așa ceva? Cum adică? Sunt vânduți... Sunt vânduți și ăștia...

Domnul Șora argumentează după aceea ce a spus. Pomenește despre niște expresii care ar fi de fapt echivalentul celor spuse de dânsul. Spune că „merită să dispară” e totuna cu „după faptă și răsplată”, sau „și-a făcut-o cu mâna lui”. De asemenea mai spune domnul Șora că între „merită să” și „trebuie să” este „o diferență ontologică, nu doar (formal) lingvistică.

Prin urmare, îi dau și eu un răspuns domnului Mihai Șora, un răspuns ontologic: Să mori tu? Ă? Să mori tu?", a spus CTP la Digi 24, conform digi24.ro.

Vezi imaginile pe digi24.ro!

UPDATE Mihai Șora i-a dat o replică elegantă lui CTP. CITEȘTE AICI CE A SCRIS MIHAI ȘORA!

 

Mihai Șora: "DIGI 24 merită să dispară"

Iată postarea lui Mihai Șora care a stârnit mânia lui CTP: "Dragi prieteni, e simplu: o televiziune care îl invită pe AltăÎntrebare (Florin Iordache, n.r.) în fața românilor merită să dispară. Nu poți, sub pretextul imparțialității, să legitimezi tocmai discursul celor care distrug această țară. Nu le poți acorda creditul onestității tocmai groparilor României. Dându-le o platformă de exprimare, nu echidistanța o arăți, ci complicitatea cu ei"