MENIU

Cristian Popescu Piedone s-a autopropus candidat pentru coaliția PSD-PNL: "Le-am făcut oferta"

Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone arunca bomba pe scena politică din România. Edilul de la Sectorul 5 le-a propus celor din coalitia PSD-PNL să fie candidatul lor pentru alegerile la Primăria Generală.

Cristian Popescu Piedone a declarat la Realitatea PLUS, în exclusivitate, că le-a propus în urmă cu 2 luni celor din coaliție să fie candidatul pentru Primăria Generală însă, aparent, a fost refuzat.

"Le-am făcut oferta să fiu candidatul lor. Lucrurile astea se întâmplau cu două luni în urmă, cel puțin, când ei căutau cu acel aparat unde își caută aurul, să vadă pe cine. În grădina proprie chiar dacă au avut metale prețioase, multe erau respinse, să nu pronunț nume", a declarat Piedone.

Cristian Popescu Piedone a comentat și faptul că Gabriela Firea ar putea să candideze independentă:

"În clipa în care se vor configura în jurul meteoritului niște stele căzătoare care au fost deja apuse, pe 9 iunie Cristian Popescu Piedone va fi primarul general al Capitalei. Mă bazez pe fabrici și uzine, pe oamenii mulți.

Doamna Firea, să înțeleg că și-a făcut partid? E susținută de o scânteie care s-a desprins din aur? Doamna Firea, în logica disciplinei de partid, eu știu că atunci când te autosuspenzi să candidezi contra voinței partidului și contra strategiei care stabilesc viitorul unui partid, ei au stabilit că nu e bună de candidat. Nu poți să îți dai decât demisia din partid. Nu poți să lezezi efectiv electoratul căruia zici că i-ai fost credincios.

Prea târziu. Nu o cunosc în detaliu, am susținut-o când a ieșit, când finul ei nu a susținut-o, mă refer la Robert Negoiță. Din păcate îi spun că putea să accepte liniștită și să mă susțină. Probabil are anumite procente în electoratul Bucureștiului. Vom vedea de partea cui se va poziționa electoratul", a mai declarat Piedone.

Mai multe articole despre:
cristian popescu piedone