MENIU

Cristian Țopescu a fost căsătorit de 3 ori. Cine e femeia care i-a stat alături în ultimii 20 de ani

Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori. Cine e femeia care i-a stat alături în ultimii 20 de

Cristian Țopescu a murit, marți, la vârsta de 81 de ani. În urmă cu o săptămână, fostul comentator sportiv a fost internat de urgență la Spitalul Elias, din cauza unei puternice crize de diabet. De atunci, a stat la Terapie Intensivă, iar marți, corpul lui nu a mai putut lupta. Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

În afara carierei sale în lumea radio și tv, Crisrian Țopescu s-a dedicat și vieții de familie. A avut trei copii din trei căsnicii, o fată și doi băieți. Prima soție a comentatorului a fost Rodica, femeia care i-a dăruit primul copil, pe Cristina Ţopescu (57 de ani), care s-a consacrat și ea în lumea televiziunii. Cristian Țopescu a divorțat de prima soție după 11 ani și s-a căsătorit cu Rosemarie, o economistă din București, care i-a dăruit primul băiat, Cristi, acum în vârstă de 42 de ani, scrie Click!.

Regretatul comentator sportiv și Rosemarie s-au despărțit după 15 ani de mariaj, apoi acesta a luat-o de soție pe Christel Ungar, colega sa din TVR, mai tânără cu 29 de ani decât el. El avea 61, ea 32. Și aceasta i-a dăruit un băiat, Felix Sebastian (20 de ani). Ţopescu avea şi un nepot.

Mai multe articole despre:
Cristian Ţopescu soţie Cristian Ţopescu