MENIU

Boureanu primește în sfârșit o veste bună, după 40 de zile de arest

Cristian Boureanu, dus de urgenţă la spital

Decizie de ultimă oră în cazul lui Cristian Boureanu. Fostul politician a fost pus sub control judiciar miercuri seara, pentru o perioadă de 60 de zile. Fostul deputat ar putea fi eliberat în 48 de ore dacă procurorii nu fac contestație.

Fostul deputat Cristian Boureanu, aflat în arest de 40 de zile, a fost trimis în judecată pentru ultraj, respectiv pentru că a insultat şi lovit poliţişti, iar prietena lui Laura Dincă va da socoteală în fața instanței pentru că ar fi mințit când a fost audiată de procurori, ca să îl ajute.

Decizia de miercuri seara, luată de Judecătoria Sectorului 1, nu e definitivă, ci va fi pusă în aplicare doar dacă va fi confirmată și de Tribunalul Bucureşti.

Procurorii au finalizat ancheta şi au trimis dosarul la Judecătoria Sectorului 1.

Fostul parlamentar este acuzat de ultraj, după ce a lovit sub centură un poliţist de la Brigada Rutieră din Capitală. Incidentul a avut loc în urmă cu mai bine de o lună, în timpul unui control de rutină.

Boureanu era pasager într-o maşină, alături de iubita acestuia. La rândul său, fostul parlamentar a fost lovit de agentul de la Rutieră, pe care l-a denunţat la parchet.

Din seara incidentului, 9 iunie, Cristian Boureanu se află în arest preventiv. Alături de fostul parlamentar, a fost trimisă în judecată şi iubita sa, pentru mărturie mincinoasă. 

 
Mai multe articole despre:
Cristian Boureanu