MENIU

Cristian Boureanu, anchetat de Direcţia pentru Protecţia Copilului, după ce şi-a abuzat fiica

Cristian Boureanu şi fosta sa soţie trebuie să dea explicaţii, astăzi, cu privire la modul în care îşi cresc copilul.

Direcţia pentru Protecţia Copilului a deschis o anchetă socială care îi vizează pe părinţii Ioanei şi aşteaptă rezultatele examenului medico-legal la care a fost supusă fata, după agresiunea din stradă, de zilele trecute.

Apoi vor decide ce se va întâmpla cu minora şi cine va prelua custodia.

Reamintim căBoureanu a fost filmat in timp ce incerca sa o ia pe fata acasa, iar aceasta este tarata pe asfalt. Scenele au fost date publicitatii de CANCAN.ro.

Momentul ar fi cel de dinaintea interventiei jandarmilor. Acestia, l-au oprit ulterior pe Boureanu, in trafic, si au chemat politia. In imaginile surprinse pe strada apare initial o tanara alergand cu rucsacul pe umar, despre care jurnalistii de la CanCan sustin ca este Ioana.

Dupa ea vine tot in fuga un barbat care ar fi bodyguardul lui Cristi Boureanu si imediat dupa apare masina in care jandarmii i-au gasit. La scurt timp, vorbind la telefon, alearga un al doilea barbat, care ar putea fi Cristi Boureanu. O prind pe fata, insa ea se impotriveste si incearca sa scape. Cei doi o tin strans si o tarasc apoi spre masina.