MENIU

Cristi Chivu, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea care i-a schimbat viața: "Coechipierii mi-au sunat soția acasă și au întrebat-o dacă totul este în regulă"

Cristi Chivu/ Imagine de arhivă

La 13 ani de la accidentul care aproape că i-a pus capăt carierei, fotbalistul Cristian Chivu a vorbit despre momentele tragice prin care a trecut după lovitura la cap din 2010. Fostul fundaș de la Inter a povestit că din cauza tratamentului devenise agresiv, iar coechipierii săi au sunat-o chiar și pe soția lui să o întrebe dacă acasă e totul în regulă. 

Cristi Chivu și-a încheiat cariera ca fotbalist în 2014, însă oamenii încă își amintesc clipele cu el din timpul meciurilor.

După o gravă accidentare la cap în luna ianuarie a anului 2010, a fost nevoit să stea departe de teren timp de două luni și jumătate. A revenit, a trebuit să poarte o cască de protecție și să continue tratamentul medicamentos.

Cristi Chivu a explicat, acum, că toate evenimentele nefericite care au avut loc după întoarcerea sa pe teren erau doar efectele tratamentului medicamentos pe care încă îl urma. Gesturile obscene făcute după meciul de cupă de la Roma, pumnul dat lui Marco Rossi și cearta cu Rafa Benitez nu au fost acțiuni care să-l definească, spune actualul antrenor de la Inter la U19.

"Toate medicamentele pe care le luam după acel moment m-au determinat să fac lucruri care nu mă caracterizau. Luam medicamente care îmi luau mințile. Îmi amintesc cum coechipierii mi-au sunat soția acasă și au întrebat-o dacă totul este în regulă. Dacă am fost agresiv acasă, dacă am pus mâna pe ea. Acest lucru vreau să fie foarte clar, a fost din cauza medicamentului", a povestit fostul fotbalist.

Fostul fotbalist a explicat că pumnul pe care i l-a dat lui Marco Rossi a fost doar o reacție adversă la dintoina, un medicament administrat celor care suferă de epilepsie, pentru că îl ajută împotriva convulsiilor. 

Mai multe articole despre:
chivu cristi chivu accidentare chivu fotbal fotbalist