MENIU

Criminalul care l-a ucis pe soţul unei prezentatoare TV din România contestă pedeapsa primită

Criminalul din Arad care şi-a ucis patronul a fost condamnat la 13 ani de închisoare, dar acum le solicită judecătorilor o pedeapsă mai mică. Nici familia victimei nu este mulţumită de hotărârea judecătorilor şi a făcut contestaţie. Asasinul a fost nevoit să dea ochii cu rudele patronului ucis, iar soţia acestuia, o prezentatoare TV din Arad, susţine că a trecut prin momente cumplite.

La mai puţin de patru luni de la înmormântarea lui Valentin Costea, soţul prezentatoarei tv din Arad, judecătorii s-au pronunţat cu privire la pedeapsa criminalului. El a primit 13 ani de închisoare, însă pedeapsa nu a convenit niciuneia dintre părţi. Soţia victimei şi familia acestuia susţin că 13 ani reprezintă o pedeapsă prea mică, scrie Ziua de Vest.

Prezentatoarea spune că momentele trăite la proces au fost cumplite, ea trebuind să stea la câţiva metri de cel care i-a ucis soţul. Mai mult decât atât, femeia spune că la un moment dat criminalul i-a zâmbit sarcastic. Pe de altă parte, criminalul este nemulţumit de faptul că a primit o pedeapsă de 13 ani de închisoare şi a contestat decizia judecătorilor.