MENIU

Criminala și-a făcut un selfie cu victima, dar a omis că se vede și ARMA CRIMEI în poză

Selfie făcut de criminală alături de victimă
<p>Selfie crima</p>
<p>Selfie crima</p>

Caz șocant în Canada: o femeie a fost condamnată pentru uciderea prietenei sale după ce criminaliștii au descoperit arma crimei într-una dintre fotografiile postate de femeie pe Facebook.

Canadianca de 21 de ani Cheyenne Rose Antoine a recunoscut în fața instanței că a ucis-o pe Brittney Gargol, prietena sa de 18 ani Crima a avut loc în urmă cu aproape 3 ani, potrivit BBC News.

Brittney Gargol a fost găsită strangulată lângă o groapă de gunoi din Saskatoon, regiunea Saskatchewan. Polițiștii au găsit lângă corpul tinerei o curea cu care au presupus că a fost ucisă.

Arma crimei a fost descoperită ulterior într-o fotografie postată pe Facebook de una dintre cele mai bune prietene ale victimei. Antoine a fost condamnată la 7 ani de închisoare, o sentință blândă dată fiind gravitatea faptei.

Circumstanțele atenuante ale crimei au ținut de faptul că cele două femei au băut împreună și se aflau și sub influența drogurilor. Cele două s-au certat, iar lucrurile au degenerat.

Prima variantă pe care criminala a oferit-o polițiștilor a fost că prietena ei a plecat împreună cu un bărbat necunoscut dintr-un bar în care se aflau amândouă.

Scenariul a fost dovedit ca fals în clipa în care criminaliștii au găsit arma crimei în fotografia de pe Facebook.