MENIU

Crimă șocantă la Galați. Un bărbat a fost ucis de cumnatul său din cauza banilor

Crima in Galati

Caz șocant in Galați. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost ucis de cumnatul său după o ceartă care a pornit de la bani. Crima a avut loc în apartamentul în care agresorul locuia împreună cu mama și sora lui. Mama criminalului este cea care a încercat să puna capat conflictului, dar nu a reușit. După ce a comis crima, individul a sunat la poliție să se predea și i-a așteptat pe oamenii legii în scara blocului. 

 

Crima a avut loc într-un cartier de la marginea orașului Galați. Bărbatul de 40 de ani venise în vizită la cumnatul său. La scurt timp, între cei doi ar fi izbucnit un scandal care a escaladat. Agresorul și-a ieșit din minți și și-a înjunghiat cumnatul. De față a fost și mama bărbatul care a început bătaia care ar fi încercat să îl oprească însă fără succes.

În momentul în care a realizat că bărbatul s-a prăbușit la pământ și nu mai respiră, criminalul a plecat din apartament, a sunat la 112 să se predea și i-a așteptat pe polițiști în scara blocului. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Oamenii legii au adunat probe de la fața locului și vor să stabilească imprejurările exacte în care s-a petrecut totul. Ucigașul a fost reținut. 

Mai multe articole despre:
Crima in Galati