MENIU

Crimă sângeroasă în Utah. O femeie și un copil morți într-un schimb de focuri domestic

Marți, un bărbat a împușcat două persoane, o femeie și un băiat, într-o suburbie din sudul orașului Salt Lake City, iar ucigașul a murit în ceea ce autoritățile locale au afirmat că a fost un „incident domestic”, soldat cu alte două persoane rănite.

Individul a deschis focul asupra unei mașini de teren, după ce a lovit vehiculul cu o camionetă, în suburbia Sandy City, cu o populație de circa 100.000 de oameni, informează Salt Lake Tribune, care citează purtătorul de cuvânt al poliției locale.

Patru persoane aflate în mașina de teren au fost împușcate, anunță Reuters. Doi copii, un băiat și o fată, au fost răniți și dusi la spital.

Băiatul este în stare critică, iar fata se așteaptă să supraviețuiască, scrie publicația. Individul care a deschis focul și-a pierdut viața la fața locului, împreună cu o femeie și un băiat, conform unui comunicat al poliției.

Nu s-au oferit detalii suplimentare în legătură cu incidentul, în afara faptului că a fost o „disensiune familială” și că nu există niciun pericol pentru comunitate.